Модели на собни врати

 • Моделите на собни врати од групата Рустик се изработени од следниве компоненти:

  • Рам (корпус) изработен од дрво
  • Медијапански лиени панели
  • Италјански оков од компанијата AGB
  • Полиуретанска двокомпонентна боја
  • Дихтун гума
  • Первази по желба : рамни, заоблени, со структура
  • Крилото е изработено со фалц
  И што е најважно од се сите врати се изработуваат по ваша мерка. .
 • Моделите на собни врати од групата Медијапански гравирани се изработени од следниве компоненти:

  • Рам (корпус) изработен од дрво
  • Медијапански панели кои се гравираат на CNC - машина
  • Италјански оков од компанијата AGB
  • Полиуретанска двокомпонентна боја
  • Дихтун гума
  • Первази по желба : рамни, заоблени
  • Крилото е изработено со фалц
  И што е најважно од се сите врати се изработуваат по ваша мерка. .
 • Моделите на собни врати од групата Фурнирани се изработени од следниве компоненти:

  • Рам (корпус) изработен од дрво
  • Фурниран медијапан со природен дабов или буков фурнир
  • Италјански оков од компанијата AGB
  • Полиуретански двокомпонентен лак и бајц по желба
  • Дихтун гума
  • Первази по желба : рамни, заоблени
  • Крилото е изработено со фалц
  И што е најважно од се сите врати се изработуваат по ваша мерка. .

Монтажа

Со сите врати кои што се произведени и купени од Менсен, следува и монтажа од нашите стручни лица.

Рачки

Со секој модел на врата следува и рачка по ваш избор.

Отвори за стакло

Голем дел од нашите модели може да бидат изработени и со отвор за скало по ваша желба.

Менсен - Кавадарци

Менсен е компанија која е создадена во 2012 година, и одтогаш постојано се усовршува и прилагодува спрема потребите на потрошувачите. Компанијата во моментов е специјализирана и се бави само со производство и монтажа на собни (внатрешни) врати.